Neler yeni

Tam Öğrenme Çalışmaları

MUSTAFA KAFA

Türkçe Öğretmeni
Yönetici
Değerli öğretmenlerim tam öğrenme çalışmalarından 5 ve 6 sınıf seviyelerinde unuttuğumuz veya yapılmasını istediğiniz etkinlikler varsa buraya yazarsanız görüş ve önerilerinizi değerlendirmeye çalışacağım. İlginizden dolayı tüm meslaktaşlarıma teşekkür ederim.

sozmen70

Yeni Üye
Değerli öğretmenlerim tam öğrenme çalışmalarından 5 ve 6 sınıf seviyelerinde unuttuğumuz veya yapılmasını istediğiniz etkinlikler varsa buraya yazarsanız görüş ve önerilerinizi değerlendirmeye çalışacağım. İlginizden dolayı tüm meslaktaşlarıma teşekkür ederim.
Çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık hocam.

ecesu

Yeni Üye
Çalısmalarınız harıka hocam . Ellerınıze sağlık.Edat ,bağlaç ve ünlemle ılgılı calişma kagıdınız var mı?ben bulamadım sanırım.

tulpe

Üye
Hocam, Anlatım Biçimleri ve Düşünceyi Geliştirme Yolları var mı?

Ozgurky

Çalışkan Üye
Hocam eksik konu olmasından ziyade mevcut konuları tek tek bulmakta zorlanan arkadaşlar olabilir. Tüm konuları tek bir başlık altında ilgili konulara bağlantı vererek derlesek nasıl olur sizce?

esrarengizt6s1

Yeni Üye
Hocam çalışmalarınız çok güzel olmuş, konuyu işledikten sonra pekiştirmek için kullanıyorum. Hepsini arşivliyorum, çok teşekkür ederim. :)

celikbas

Yeni Üye
Emeğinize sağlık hocam. Harika çalışmalar. Eğer ifade çeşitlerinin tamamını bir arada yapabilirseniz veya varsa harika olur.

turankardesligi

Aktif Üye
Hocam öncelikle ellerinize sağlık. Ben metin türleri konusunda bir çalışma bekliyorum hocam.İçinde de hem özellikler hem ortak ve farklı noktalar hem de örnek metinler olursa çok faydalı bir çalışma olacağını düşünüyorum.

serdaru

Yeni Üye
Merhabalar, çalışmalarınız için teşekkür ederim. 7. sınıflar için 5N1K etkinliği hazırlayıp paylaşmanız mümkün müdür? Bir de Fabl ile Masal arasındaki farklılıklarla ilgili bir çalışma paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden sonsuz teşekkürler.