Neler yeni

Arı Yayıncılık İhtiyacı Olan Okullara Kitap Yardımı

Mustafa AYGÜN

Administrator
Yönetici
olcen-ari-turkce-soru-bankasi-anlam-bilgisi-ve-dil-bilgisi-241387-24-B.jpg

Arı Yayıncılık, elindeki bazı kitapları ihtiyacı olan okullara gönderecektir. Ekteki linke tıklayıp formu doldurmanız yeterlidir. (Kargo ücretsizdir.)
Doldurulması gereken form linki: https://docs.google.com/forms/d/1D-...-mjBXZUNlYHnakDg/viewform?edit_requested=true
GÖNDERİM SONA ERMİŞTİR. TEŞEKKÜR EDİYORUZ. 24/04/2018 12.08

Son düzenleme:

maho18

Çalışkan Üye

Hülya Seyitoğlu

Yeni Üye
İyi akşamlar Mustafa Hocam formu doldurdum köy okullarına kitap gönderiminiz için formu doğru doldurduğumdan emin değilim

zeynalyalcin

Yeni Üye
Kırsal kesimden gelen öğrencilerin olduğu sosyo-ekonomik durumu kötü olan bir okul hocam

Mustafa AYGÜN

Administrator
Yönetici
Arkadaşlar, formu dolduran herkese istediği kadar kitap gönderilmeye başlanmıştır. Form da artık kapatılmıştır. Yine bir yardım yapılacak olduğunda buradan bilgilendirme yapılacaktır.

zeynalyalcin

Yeni Üye
Hocam formu doldurmustum bizim okula da gönderim yapılacak mı acaba? Formu bu sabah doldurdum ondan soruyorum teşekkür ederim

Mustafa AYGÜN

Administrator
Yönetici
Hocam formu doldurmustum bizim okula da gönderim yapılacak mı acaba? Formu bu sabah doldurdum ondan soruyorum teşekkür ederim
Tabiki Hoca'm, şimdi formu yeniden doldurmak isteseniz bile dolduramazsınız. Formu dolduran herkese gönderim yapılacak. 12.00'de maili yayınevine attım. Bugün yarın paketler hazırlanır ve gönderime başlarlar.

Hülya Seyitoğlu

Yeni Üye
Mardin için doldurmuşsunuz Hoca'm.
Mustafa hocam çalıştığım okula kargo gelmiyor
İyi Günler Mustafa hocam gönderim yapacağınız kargo şirketini öğrenebilir miyim Bulunduğum ilçede biraz sıkıntılı
Teşekkürler ederiz hocam.

M.Duman

Yeni Üye
Hoca'm kitaplar şimdi geldi, öğrencilere dağıttım, çok sevindiler. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Son düzenleme: