Neler yeni

Emeğe Saygı.

MUSTAFA KAFA

Türkçe Öğretmeni
Yönetici
Değerli Meslektaşlarım,
Gerek Tam Öğrenme çalışmalarım olsun, gerek derleme olarak yaptığım çalışmalar olsun, gerekse tasarruf amaçlı düzenlediğim MEB soruları olsun tamamen kendi öğrencilerime, çalıştığım kuruma ve devletime nasıl faydalı olurum düşüncesiyle ortaya çıkmış çalışmalardır. Zaman zaman bu konuda çok eleştiri aldığım, hatta millet sorularını satarken sen bu çalışmalarını ücretsiz nasıl dağıtıyorsun gibi ifadelerle karşılaştığım da oldu. Fakat bir öğretmenimiz veya bir öğrencimiz bu çalışmalardan istifade edecek olursa benim için en büyük gurur kaynağı olacaktır.
Fakat üzülerek belirtmeliyim ki bazı meslektaşlarımızın emek vererek yaptığımız çalışmaları pişkin bir şekilde kendi çalışmasıymış gibi gösterdiği ve hatta bunları yine internet ortamında kendi çalışmasıymış gibi yayınladığına şahit olduğumda çok üzüldüm, en azından emeğe hürmeten insan kendi ismini yazmaz veya bir sorar kurumu adına kullanmak için teessüflerimi bildirerek çalışmalarımın kayıt altında olduğunu bildirmek isterim ve bu tür alıntılarında izinsiz olarak yapılmasından dola doğacak haklarımı da sonuna kadar koruyacağımı bildirmek isterim.
Kamu oyuna saygılarımla
Mustafa KAFA
Türkçe Öğretmeni​

mirmiga

Yeni Üye
Hakkınızı helal ediniz.Çalışmalarınızdan faydalanıyorum.

Bilal Kış

Administrator
Yönetici
Değerli Meslektaşlarım,
Gerek Tam Öğrenme çalışmalarım olsun, gerek derleme olarak yaptığım çalışmalar olsun, gerekse tasarruf amaçlı düzenlediğim MEB soruları olsun tamamen kendi öğrencilerime, çalıştığım kuruma ve devletime nasıl faydalı olurum düşüncesiyle ortaya çıkmış çalışmalardır. Zaman zaman bu konuda çok eleştiri aldığım, hatta millet sorularını satarken sen bu çalışmalarını ücretsiz nasıl dağıtıyorsun gibi ifadelerle karşılaştığım da oldu. Fakat bir öğretmenimiz veya bir öğrencimiz bu çalışmalardan istifade edecek olursa benim için en büyük gurur kaynağı olacaktır.
Fakat üzülerek belirtmeliyim ki bazı meslektaşlarımızın emek vererek yaptığımız çalışmaları pişkin bir şekilde kendi çalışmasıymış gibi gösterdiği ve hatta bunları yine internet ortamında kendi çalışmasıymış gibi yayınladığına şahit olduğumda çok üzüldüm, en azından emeğe hürmeten insan kendi ismini yazmaz veya bir sorar kurumu adına kullanmak için teessüflerimi bildirerek çalışmalarımın kayıt altında olduğunu bildirmek isterim ve bu tür alıntılarında izinsiz olarak yapılmasından dola doğacak haklarımı da sonuna kadar koruyacağımı bildirmek isterim.
Kamu oyuna saygılarımla
Mustafa KAFA
Türkçe Öğretmeni​
Mustafa Hoca'm, aynı sorunlarla biz de çok defa karşılaştık. Maalesef bizim camia içinde bu tür insanlar var ve bu çok üzücü. İşin üzücü diğer kısmı ise bunu yapan kişilerin, yaptıkları bilindiği hâlde itibar görmeleri.
Çalışmalarınızı öğrencilerime çözdürürken gururla "Bunları benim bir öğretmen arkadaşım hazırladı sağ olsun." diyor ve adınızı anıyorum.
Sağ olun, var olun.

agaaa

Yeni Üye
Mustafa Abi seni iki yıldır takip ediyorum. Dersine girdiğim ve materyallerini kullandığım her sınıf seni tanıyor. Etütte Mustafa Hocamın tam öğrenme çalışma sayfasını işleyeceğiz, dediğimde bütün öğrencilerim seviniyor. Etkinlikler onlara eğlenceli geliyor. Emeğinize teşekkür ederiz.

usda

Yeni Üye
Emeğinize sağlık. Sizin eserlerinizi sıkça kullanıyorum. Hakkınız büyük. Bu ülkenin hamurunda emin olun harcınız da çok fazla...

fakı

Yeni Üye
Emeğinize sağlık ,Çalışmalarınızdan faydalanıyorum. Öğrencilerim adına ve kendi adıma teşekkür ederim.

erenerayfb

Çalışkan Üye
Hocam, çalışmalarınız benim için iyi bir kaynak oluyor,Allah razı olsun sizden, emeğinize sağlık.

Deniz Kuşu

Yeni Üye
Hocam çalışmalarınız o kadar faydalı ki..Hatta toplayıp bir kitap çıkarmanızı isterim.Emeğinize sağlık hocam.Çok teşekkürler.

Nildeniz

Yeni Üye
Çalışmalarınızdan ben de çok istifade ettim.Hakkınızı helal edin.Kimse başkasına kötülük yapamaz hocam,siz rahat olun.Er geç yaptıklarının sonuçlarına katlanırlar.

ayşamm

Üye
Emeğinize sağlık hocam ben de neredeyse bütün çalışmalarınızdan faydalanıyor ve mutlaka isminizi belirtiyorum. Öğrencilerimde çalışmalarınızı severek yapıyor ve konuları çok daha kolay bir şekilde öğreniyor.Tekrar teşekkür ederim.

fundah

Yeni Üye
Emeğinize sağlık hocam, çalışmalarınızdan faydalanıyorum. Teşekkürler

avicenn

Yeni Üye
Kıymetli hocam şahsen çalışmalarınızdan çok faydalanıyorum ve öğrencilerimde çok istifade ediyor. Çalışmalarınız için hem kendim hem de öğrencilerim adına çok teşekkür ederim.

nursendo

Yeni Üye
Mustafa Hocam elinize emeğinize sağlık.Çalışmalarınızın öğrencilerimize faydası çok.Bizim işimizi de kolaylaştırıyorsunuz.Allah razı olsun sizlerden.Her indirdiğim çalışma için teşekkür edemiyorum.Burdan kabul edin .Kolay gelsin.